Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Bedrukking op Wijnglazen

Deel dit bericht

Wist u al dat u met wijnglazen bedrukken een boost kunt creëren in uw omzet? Zeker voor horecazaken waar veel wijn wordt geschonken kan een bedrukking een uitermate goede investering zijn. Benieuwd geraakt hoe dit kan? Lees dan snel verder. We leggen u het graag uit in dit artikel..

Bedrukken voor de uitstraling

Een bedrukking kan op esthetisch vlak een hoop toevoegen aan de uitstraling van een wijnglas. Wijnglazen zien er in veel horecazaken nagenoeg hetzelfde uit. Er is nauwelijks onderscheid tussen te maken en daardoor oogt een wijnglas in de meeste gevallen nogal saai. Een bedrukking van bijvoorbeeld een logo, slogan of simpelweg wat artistieke kleuren zullen dan ook meteen in het oog springen. Uw wijnglazen vallen op!

Extra reclame dankzij bedrukking

Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan het bedrukken van wijnglazen. Maar dit staat in het niets met wat u ervoor terugkrijgt. In deze tijden waarin steeds meer mensen hun belevingen delen op sociale media, worden ook maaltijden en eettafels met de rest van de wereld gedeeld. Staat de naam of het logo van uw horecazaak op uw glazen vermeld, dan heeft u bij elke foto weer kans op gratis reclame. Ideaal dus!

Winst halen uit bedrukking

Naast gratis reclame, het marketing aspect van een bedrukking, heeft het ook nog een functioneel oogpunt. Door het bedrukken van wijnglazen valt namelijk het rendement en de omzet te verhogen. Hoe dan, vraagt u zich af? Als horecaondernemer loopt u vast wel eens aan tegen het probleem van te vol geschonken wijnglazen. Die dure fles wijn hoort in zes glazen te worden geschonken en niet maar in vijf of soms zelfs vier. Ontzettend zonde van uw omzet! Door een logo, slogan of andere bedrukking te plaatsen op exact de juiste hoogte, zal het inschenken voor uw medewerkers meteen inzichtelijk zijn. Met de instructie ‘schenk het glas in tot het logo’ zullen uw gasten nooit te veel, maar ook nooit meer te weinig wijn ingeschonken krijgen.

Besparen met wijnglazen

Met goed bedrukte wijnglazen valt er dus winst te behalen. Met een fles wijn zijn nu meer glazen te vullen, waardoor er ook minder wijn ingekocht hoeft te worden. Bent u benieuwd hoeveel geld u met de plaatsing van een logo kan besparen op uw wijn inkoop? Gebruik dan de handige rekenhulp.

De voordelen op een rijtje

Schenkt u wijn in uw horecazaak, dan zijn bedrukte wijnglazen een must. Hieronder zetten we de voordelen nog eens voor u op een rijtje:

  • Logo als maatstreep, waardoor u 20 tot 30% meer rendement behaalt uit wijninkoop;
  • Tevreden gasten: ze krijgen nooit te veel, maar ook nooit te weinig ingeschonken;
  • Dit werkt omzetverhogend;
  • Geen discussie meer over de schenkmaat;
  • U heeft de keuze uit een groot assortiment van wijnglazen;
  • Voor nog meer allure kunt u zelfs kiezen voor wijnglazen graveren in plaats van bedrukken;
  • De naam of het logo van uw zaak is continu onder de aandacht;
  • Uiterst scherpe prijzen; wijnglazen graveren of wijnglazen bedrukken doen wij in onze eigen decoratiefabriek. U koopt dus aan de bron!

Meer weten?

Bent u overtuigd of wilt u meer weten over het proces, de voordelen of de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de site. Als u al een schitterend wijnglas heeft gezien om te laten bedrukken of graveren, selecteer dan uw optie en vraag een offerte aan voor het door u gewenste aantal.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Wijnglazen bedrukken

Wijnglas met tekst

Een bekend tafereel voor elke horecaondernemer: een gast bestelt een glas wijn. Maar hoe vol dit glas wijn wordt ingeschonken verschilt per keer en per

Lees verder »
Scroll naar boven