Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Bierglazen bedrukken, voor krachtige merkbeleving

Naast het bedrukken en graveren van wijnglazen kunt u bij Wijnwinst.nl ook terecht voor het bedrukken van bierglazen. Wijnwinst.nl is namelijk onderdeel van de Logoforma Groep. Al sinds 1989 zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van glas en porselein. En dat geldt niet alleen voor wijnglazen!

Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor deze ambacht weten we voor onze klanten unieke designs af te leveren voor zowel wijn- als bierglazen, koffiekoppen en -mokken en theeglazen. We mogen onszelf dus met recht een specialist in ons vak noemen. Dit alles doen we met veel aandacht voor detail vanuit onze eigen fabriek in Hengelo.

De voordelen van Wijnwinst

Profiteer van Wijnwinst.nl

Vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Deze ontvangt u binnen 24 uur.

Een selectie van onze hardlopers

Beers & Brands, het bedrukken van bierglazen

Net als Wijnwinst is dus ook Beers & Brands onderdeel van de Logoforma Groep. Met Beers & Brands bieden wij een groot assortiment bierglazen aan voor de Nederlandse markt, inclusief eigen bedrukking. Het bedrukken van bierglazen, vraagt net als het graveren en bedrukken van wijnglazen, om specialistische kennis. Gelukkig bent u daar bij ons aan het juiste adres.

Wij geven u graag gedegen advies hoe uw bierglas het beste tot zijn recht komt. En dat advies varieert van een raadgeving in de juiste keuze van een glas, tot het ontwerpen van bedrukkingen. Het totaalplaatje moet kloppen, en die bestaat uit geur-, smaak-, én merkbeleving.

Het perfecte bierglas

Wij zijn dus van mening dat het juiste glas voor elk bier anders is. Daarbij gaan wij uit van uw wensen en doelstellingen. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen varieert ons assortiment van pilsner- tot voetglazen en van bierpullen tot craftglazen. Onze experts vertellen u graag welk glas het beste past bij uw bier. Maar wij gaan ook nog een stapje verder. Wilt u namelijk liever zelf een compleet nieuw bierglasmodel ontwerpen? Dat kan! Wij denken graag met u mee om in samenwerking met Rastal uw perfecte bierglas te ontwikkelen.

Uw eigen merk of logo op bierglazen

Wij helpen u graag met het ontwerp van een logo of merknaam op uw bierglazen. Waar het bij wijnglazen bedrukken of graveren vooral gaat om een rendementsverhoging door een logo of merknaam te gebruiken als schenkmaat, ontbreekt dit bij bierglazen. Het bedrukken van bierglazen draagt dus vooral bij aan de merkbeleving van uw klanten. Door uw eigen merk of logo op het glas te laten bedrukken geeft u een biertje namelijk een geheel eigen gezicht.

Bierglazen bedrukken: het productieproces

Ten slotte kunt u ook voor verschillende productieprocessen kiezen. Bij het bedrukken van bierglazen komen namelijk verschillende stappen en technieken kijken. U kunt kiezen voor een directe zeefdruk of transferdruk. Daarnaast passen we bij alle opdrachten daarnaast nog handwerk toe om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Verder kunt u bij Beers & Brands terecht voor glazen met een bedrukking in reliëf zoals ‘voelbare’ logo’s, bedrijfsnamen of slogans.

Heeft u interesse in het bedrukken van bierglazen?

Bent u na het lezen van onze vele mogelijkheden overtuigd geraakt van de voordelen van uw eigen, unieke bierglazen voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ook voor vragen over de verschillende opties in het productieproces, of voor voorbeelden en inspiratie staan onze glas- en porseleinexperts u graag te woord. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis drukproef aan via onze website: www.beersandbrands.nl.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Wijnwinst.nl? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan spoedig contact met u op.

Scroll naar boven