Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Champagneglazen bedrukken

Bent u als horecaondernemer op zoek naar stijlvolle champagneglazen bedrukt met uw eigen logo? Bij Wijnwinst.nl bent u aan het juiste adres voor champagneglazen bedrukken. Waarschijnlijk herkent u het wel dat glazen soms te vol geschonken worden wanneer er een feestje is en de champagne rijkelijk vloeit. Dat is natuurlijk zonde, omdat uw rendement hierdoor omlaag gaat! 

Door het laten bedrukken van uw champagneglazen is dit probleem verleden tijd. Middels uw eigen logo op het glas reikt u uw personeel namelijk een handige maatstaf om altijd de juiste inhoud te schenken. Daarnaast krijgen uw champagneglazen ook een uniek karakter!

De voordelen van Wijnwinst

Profiteer van Wijnwinst.nl

Vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Deze ontvangt u binnen 24 uur.

Een selectie van onze hardlopers

Uw logo als maatstaf

Wanneer u champagneglazen laat bedrukken met uw logo wordt deze de maatstaf. Door de champagne in te schenken ‘tot aan’ uw logo, krijgen uw glazen altijd dezelfde inhoud. Uw rendement per fles gaat omhoog, waardoor u meer glazen drank verkoopt tegen dezelfde inkoopprijs. Dit betekent gelijke kosten, meer omzet, en meer winst! 

Meten is weten! Wilt u precies weten hoeveel u kunt besparen door uw logo op uw champagneglazen te plaatsen? Bereken het met behulp van ons rekenvoorbeeld of lees meer over een besparing in de praktijk!

Hoe werkt het bedrukken van champagneglazen?

Er zijn twee manieren waarmee wij uw champagneglazen kunnen bedrukken: transferdruk en direct druk. Afhankelijk van uw logo, de plek van het logo en het aantal kleuren dat wordt gekozen bepalen welke manier van bedrukken het meest geschikt is. Echter is direct drukken, door middel van zeefdruk, de manier die wij het meest gebruiken. Hierbij worden de keramische verven rechtstreeks op het champagneglas aangebracht, waarna de bedrukte glazen in industriële ovens worden ingebrand. Uw bedrijfsnaam of logo wordt in de oven op een temperatuur die varieert van 560 tot 600 graden Celsius ingebrand. Meer informatie over het productieproces vindt u hier!

Verhoog uw rendement en kies voor Wijnwinst.nl! 

Wilt u uw rendement verhogen door uw champagneglazen te laten bedrukken? Kies uw gewenste glas, uploadt uw bedrijfsnaam en/of logo, bepaal de schenkmaat en kies uw gewenste kleur! Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte, inclusief een digitaal voorbeeld. Vul uw gegevens in via ons contactformulier! Tot slot kunt u naast het laten bedrukken van uw champagneglazen ook uw wijnglazen bedrukken of uw wijnglazen graveren

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Wijnwinst.nl? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan spoedig contact met u op.

Veelgestelde vragen

Het minimaal aantal te bedrukken glazen is 96 stuks. Bijvoorbeeld 2 x 48 glazen met een verschillende inhoud, met daarop hetzelfde formaat logo is uiteraard ook mogelijk. 

De prijs van een champagneglas met logo is afhankelijk van drie factoren: het soort glas, het gewenste aantal en het aantal te verwerken kleuren in uw logo. Op basis van deze gegevens kunnen we voor u een passende en geheel vrijblijvende offerte maken. 

Uw logo op een champagneglas geeft de schenkmaat aan. Een champagneglas inschenken 'tot aan' uw logo geeft altijd een constante hoeveelheid champagne in uw glazen. Zo schenkt u nooit teveel of te weinig. Daarnaast blijft uw logo en goede naam continu onder de aandacht van uw gasten. 

Normaal gesproken is de levertijd voor champagneglazen 2 a 3 weken na het plaatsen van uw order. 

In principe is dit mogelijk. Wij vragen u dan wel om uw glazen ongebruikt en in de originele verpakking bij ons in Hengelo zelf aan te leveren. 

Scroll naar boven