Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Champagneglazen graveren

Als horecaondernemer bent u ongetwijfeld bekend met het probleem van te vol geschonken glazen. Tijdens een gezellig feestje vloeit het bier, de wijn en de champagne rijkelijk en uw personeel doet wat het kan, maar schenkt de glazen regelmatig net iets te vol. Dat is zonde van bijvoorbeeld uw heerlijke champagne, want hierdoor is uw rendement 4 of 5 glazen per fles, in plaats van 6. Hierdoor verliest u al gauw 20 tot 30% van de marge. Laat dan uw champagneglazen graveren!

De knappe koppen van Wijnwinst hebben een simpele oplossing bedacht: champagneglazen graveren. Uw champagneglazen krijgen met uw logo niet alleen een uniek karakter, ook levert u dit een forse besparing op. Door de champagne te schenken tot aan het logo, kan uw personeel immers zeer eenvoudig de juiste hoeveelheid aanhouden.

De voordelen van Wijnwinst

Profiteer van Wijnwinst.nl

Vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Deze ontvangt u binnen 24 uur.

Een selectie van onze hardlopers

Met champagneglazen graveren bepaalt u de maat

Door de champagneglazen in te schenken tot aan uw logo, bepaalt u namelijk precies hoeveel uw gast per glas geserveerd krijgt. Uw rendement per fles gaat daarmee omhoog, waardoor u meer glazen drank verkoopt tegen dezelfde inkoopprijs. Met andere woorden: uw kosten blijven gelijk, terwijl de omzet groeit. Voor deze extra winst hoeft u niet veel te doen.

Naast het voordeel van de juiste schenkmaat, biedt het graveren van champagneglazen u de zekerheid dat uw goede naam en logo continu onder de aandacht is. U bespaart dus niet alleen kosten, ook doet u op eenvoudige wijze iets aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Klanten zullen uw naam beter onthouden en zullen daardoor geneigd zijn om bij een volgend feestje terug te komen.

Hoe gaat het graveren van champagneglazen in zijn werk?

Champagneglazen graveren kan op twee manieren. De ‘ouderwetse’ manier is etsen, waarbij een tekst of logo met ammoniumfluoride dan wel waterstoffluoride op het glas wordt gezet. De volgende stap is het in zuur onderdompelen van het glas, waardoor een chemische reactie ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de tekst en/of het logo goed op het glaswerk blijven zitten.

Een andere manier van champagneglazen graveren is door middel van een laser. Deze moderner graveermethode wordt vaker gebruikt, mede door het milieuvriendelijkere karakter. Bovendien kunnen tekst en afbeeldingen met grotere precisie op de champagneglazen worden aangebracht. Ook bij het champagneglazen graveren biedt laseren deze voordelen.

Hoe laat ik mijn eigen champagneglazen graveren of bedrukken?

Champagneglazen graveren of bedrukken is een ambacht, maar voor u is het simpel. U kiest op de website van Wijnwinst het gewenste glas, uploadt uw bedrijfsnaam en/of logo, bepaalt de gewenste schenkmaat (125cc is de standaard), kiest uw gewenste kleur en vervolgens verzendt u de opdracht. Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte, waarbij u, naast een zeer scherpe prijs, ook een digitaal voorbeeld toegestuurd krijgt.

Nog niet overtuigd? Vul dan dit rekenvoorbeeld in en bekijk meteen hoeveel u kunt besparen door uw logo op uw glazen te graveren.

Wilt u naast uw champagneglazen ook uw wijnglazen bedrukken of wijnglazen graveren? Ook daarvoor bent u bij Wijnwinst.nl aan het juiste adres!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Wijnwinst.nl? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan spoedig contact met u op.

Scroll naar boven