Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Elke wijn zijn eigen bedrukte glas

Iedere Wijn zijn eigen glas

Deel dit bericht

Wanneer uw horecazaak gebruik maakt van bedrukte wijnglazen laat u zien dat u de sfeer tot in de details van kwaliteit wil laten uitblinken. Voor horecazaken is het steeds belangrijker om zich te onderscheiden van de concurrentie. Van menu, interieur, reclame tot slogan. Maar wilt u echt laten zien dat u zich onderscheid? Dan is een prachtige bedrukking van uw logo of slogan op uw glazen een uitmuntende keuze. Naast dat een bedrukking esthetisch mooi oogt, heeft het ook nog functionele doeleinden. Lees snel verder zodat ook u overtuigd wordt van bedrukte wijnglazen.

Gratis reclame

Een bedrukking op wijnglazen ziet er natuurlijk al een stuk beter uit dan een saai kaal glas. Maar daarnaast zorgt het ook nog eens voor gratis reclame! Tegenwoordig leggen steeds meer mensen hun momenten vast. Zo ook in de horeca. Gezellige etentjes worden gefotografeerd en online geplaatst. Op deze manier zorgen uw gasten ervoor dat uw glazen met logo wereldwijd beschikbaar worden gesteld. Zonder enige moeite komt de naam van uw horecazaak zo online voor iedereen zichtbaar te staan. Mooi toch?

Omzet verhogen met bedrukt glas

Een schitterende bijkomstigheid van wijnglazen bedrukken, is dat de omzet van uw zaak ermee verhoogd kan worden! Medewerkers schenken namelijk niet altijd exact de juiste hoeveelheid wijn in een glas, waardoor wijnflessen niet optimaal verdeeld worden over de glazen. Door de bedrukking op uw wijnglazen zo te positioneren dat ze de exacte schenkmaat aangeven, weten uw medewerkers makkelijk tot hoe vol het glas moet worden ingeschonken. Zo haalt u meer rendement uit uw wijninkoop. Dit kan soms wel oplopen tot 30 procent! Wilt u weten hoeveel kosten u kunt besparen met een bedrukt logo? Gebruik dan eens het rekenvoorbeeld op onze site.

Allerlei soorten wijnglazen

Bent u nieuwsgierig geraakt naar het bedrukken van wijnglazen en benieuwd naar de soorten wijnglazen die beschikbaar zijn voor bedrukking? Bekijk dan eens het aanbod op onze site. Er valt te kiezen uit een ruim assortiment, zodat er ook voor uw horecazaak ongetwijfeld de perfecte keuze tussen staat. Om helemaal uniek te zijn kunt u er zelfs voor kiezen om per wijn die u schenkt verschillende glazen te gebruiken. Of wellicht wilt u onderscheid maken tussen uw duurdere en goedkopere wijnen. Dit kunt u mooi laten zien aan de hand van verschillende soorten glazen. Zo zien uw gasten in één oogopslag dat zij voor een dure wijn hebben gekozen en daar ook een bijbehorend glas bij krijgen.

Meer weten over wijnglazen graveren?

Bent u overtuigd van wijnglazen graveren of wilt u eerst meer weten over het proces en de tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de site. Als u al een schitterend wijnglas heeft gezien om te laten bedrukken of graveren, selecteer dan uw optie en vraag een offerte aan. Hopelijk verblijdt u binnenkort al uw gasten met prachtige bedrukte wijnglazen

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Wijnglazen bedrukken

Wijnglas met tekst

Een bekend tafereel voor elke horecaondernemer: een gast bestelt een glas wijn. Maar hoe vol dit glas wijn wordt ingeschonken verschilt per keer en per

Lees verder »
Scroll naar boven