Hoogwaardig glaswerk met logo voor optimale uitstraling

In het artikel van afgelopen maand hebben we uitgelegd hoe het bedrukken van uw wijnglazen met een logo als maatstreep u jaarlijks meer rendement uit uw wijninkoop verschaft. Dat is een uniek voordeel als u in zee gaat met Wijnwinst. De andere voordelen mogen echter niet over het hoofd worden gezien. De hoogwaardige kwaliteit van uw logo en glaswerk bijvoorbeeld, die optimaal recht doen aan de bedrijfsidentiteit die u wilt uitstralen.

Kwaliteit is uw streven

Natuurlijk wilt u uw gasten bij binnenkomst direct het gevoel geven dat uw gelegenheid in alle facetten kwaliteit ademt. Zelfs de kleinste details spelen in dit opzicht een rol. Slordige tafeldecoratie doet bijvoorbeeld afbreuk aan een vriendelijke ontvangst. En wijnglazen met een vervaagd logo doen de charme van een goede wijn toch enigszins teniet.

Uw glaswerk en de kwaliteit hiervan spelen daarom een belangrijke rol. Zijn uw wijnglazen van hoge kwaliteit, bevatten ze uw eigen logo en sluiten ze qua uitstraling aan op de rest van uw servies en interieur? Dan maakt u op uw gasten al direct een evenwichtige en positieve eerste indruk.

Wijnglazen laten graveren of bedrukken

Bij Wijnwinst heeft u de keuze uit twee manieren om uw logo op uw gewenste glazen aan te brengen. U kunt de wijnglazen namelijk laten graveren of bedrukken. Deze laatste productiemethode kan door middel van direct druk of transferdruk, iets waar we later in dit artikel op terugkomen.

Graveren is een optie die we doorgaans aanbevelen als u slechts enkele glazen wilt bestellen. Bovendien wordt deze productiemethode voornamelijk ingezet voor het decoreren van geharde theeglazen en slechts in mindere mate voor de decoratie van wijnglazen. De populairste methode om uw logo op uw wijnglazen aan te brengen, is nog altijd het bedrukken ervan. Wijnwinst beschikt over langjarige kennis en expertise binnen dit vakgebied.

Verschil tussen direct druk en transferdruk

Zoals gezegd kunt u uw glazen laten bedrukken door middel van direct druk of transferdruk. De eerste methode is het meest gangbaar. Direct druk wordt ook wel zeefdruk genoemd en dit komt omdat een zeef de keramische inkt direct op het glas drukt. Hierna gaan de bedrukte glazen de oven in, waar uw logo op een temperatuur rond de 600 graden Celsius wordt ingebrand.

Een alternatief voor deze productiewijze is transferdruk, dat zijn naam ontleent aan de grote vellen papier (transfers) waarop uw logo wordt afgedrukt. Na urenlang drogen, losknippen en in water leggen, weekt de aangebrachte keramische inkt los van de vellen en wordt het logo met de hand op uw wijnglazen geplakt. Vervolgens volgt het inbranden in de oven zoals bij direct druk.

Bij Wijnwinst heeft u de keuze uit een brede collectie wijnglazen die wij op elke gewenste manier voor u kunnen bedrukken. Verschaf uw gelegenheid de uitstraling die deze verdient en investeer in glazen die zichzelf op termijn ruimschoots terugverdienen. Meer informatie? Stuur uw vraag naar info@wijnwinst.nl of bel ons op 074 – 29 15 781.