Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Horecava

Deel dit bericht

De Horecava, welke horecaondernemer heeft er nou niet van gehoord. De Horecava is de perfecte gelegenheid om jezelf op de hoogte te brengen van alle ins, outs en trends in de branche. Dit evenement wordt al 60 jaar gehouden en is ook niet meer weg te denken uit de horecawereld. Ook in januari 2020 zullen meer dan 70.000 horeca professionals weer van de partij zijn. U ook?

Producten voor interieur en exterieur

De Horecava is hét evenement om inspiratie op te doen voor nieuwe producten waarmee u de uitstraling van uw horecazaak kunt verhogen. Je vindt er allerlei soorten ideeën die de beleving voor uw gasten ten goede komen. Denk bijvoorbeeld aan meubilair, stoffering en verlichting. Maar ook servies, bestek en glaswerk. U zult verstelt staan van de soorten glazen die ze bij de Horecava tentoonstellen. Een perfect moment dus om bijvoorbeeld nieuwe wijnglazen in te slaan! Helaas heeft niet elke ondernemer de tijd om de Horecava te bezoeken. Gelukkig is er voor hen een alternatief, wanneer ze wijnglazen willen inkopen.

Online aanbod wijnglazen

Wij bieden namelijk een groot online aanbod op onze site. Welk soort horecazaak of welke persoonlijke wensen u ook heeft voor uw wijnglazen, er zitten ongetwijfeld de perfecte glazen voor uw verschillende wijnen tussen. Door het grote scala aan soorten wijnglazen die wij aanbieden bent u verzekerd van een persoonlijke favoriet die perfect aansluit op de sfeer en ambiance van uw zaak. Bekijk daarom eens alle verschillende merken en daarvan de verschillende uitvoeringen. We hebben wijnglazen voor ieder wat wils.

Bedrukte wijnglazen

Wilt u de perfecte wijnglazen voor uw horecazaak? Wijnglazen die u niet zomaar bij de Horecava kunt aanschaffen? Kies dan het merk en de uitvoering wijnglazen die u wilt en laat uw wijnglazen graveren met een prachtige bedrukking. Dit kan een bedrukking zijn van uw logo, slogan of andere leus. Door middel van wijnglazen bedrukken krijgen uw glazen een schitterend luxueus uiterlijk waarmee de uitstraling van uw interieur vergroot wordt.

Winst door bedrukking

Naast het esthetische aspect van een bedrukking, bezorgt het u ook nog eens een efficiënt en praktisch aandeel. Op welke manier, denkt u misschien? U weet ongetwijfeld dat uw wijnen u een hoop winst bezorgen. Erg zonde natuurlijk wanneer uw medewerkers soms meer inschenken in een glas, waardoor uw wijnflessen eerder dan gepland leeg zijn. Door een bedrukking op uw glazen kunt u exact de juiste schenkmaat aangeven. Hierdoor is het voor uw medewerkers altijd duidelijk hoeveel ze precies moeten inschenken. Zo haalt u het maximale uit uw wijnflessen en ziet u uw rendement stijgen. Ideaal dus, zo’n bedrukking!

Bedrukking in plaats van Horecava

Zo kunt u in plaats van de Horecava te bezoeken alsnog een schitterende winst boeken met uw horecazaak. Kies voor een bedrukking en u zult uw omzet zien stijgen. Daarnaast geniet u een mooie boost in de uitstraling van uw zaak. Wat wilt u nog meer? Het is niet voor niets dat steeds meer horecazaken kiezen voor een gepersonaliseerde bedrukking op hun glazen. Of het nou bierglazen of wijnglazen zijn. Een persoonlijke bedrukking op glazen is sfeerverhogend en biedt daarnaast financiële kansen.

Mogelijkheden bedrukking

Bent u inmiddels nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden van bedrukking? We maken graag kennis met u en uw zaak. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen met u kunnen kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen. We helpen u graag met het verhogen van uw omzet door middel van prachtige bedrukkingen op schitterende wijnglazen.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Wijnglazen bedrukken

Wijnglas met tekst

Een bekend tafereel voor elke horecaondernemer: een gast bestelt een glas wijn. Maar hoe vol dit glas wijn wordt ingeschonken verschilt per keer en per

Lees verder »
Scroll naar boven