Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Logo op wijnglas

Wijnglazen graveren

Deel dit bericht

Het te vol schenken van een wijnglas is een veelvoorkomend probleem binnen horecazaken. Wanneer u een wijnglas laat graveren met het logo van uw horecazaak kan u dit logo gebruiken als maatstreep voor het inschenken van de wijn. Wijnwinst biedt de mogelijkheid om uit een ruim assortiment een glas te kiezen. Nadat het glas gekozen is zijn er verschillende mogelijkheden voor wijnglazen graveren of bedrukken van het wijnglas met uw logo. Bent u geïnteresseerd? Lees dan verder, we vertellen u hier graag meer over! 

Waarom een logo op wijnglas?

Als horeca ondernemer kent u vast het veelvoorkomende probleem van een wijnglas wat te vol ingeschonken is. Het terugschenken van de wijn kost tijd, en gaat niet gemakkelijk. Daarnaast kan een te vol glas ten koste gaan van het rendement. Wij bieden daar dé oplossing voor! Wanneer u een wijnglas graveert met een logo kan u het logo als maatstreep gebruiken. Hierdoor is de kans dat een wijnglas te vol wordt ingeschonken een stuk kleiner, en de kans op een hoger rendement een stuk groter. 

Naast het gebruiken van uw logo als maatstreep, kan deze ook naamsbekendheid genereren. Bijvoorbeeld, een gast van uw horecazaak plaatst een foto op social media waarop uw wijnglas zichtbaar is. De volgers die deze post voorbij zien komen zullen dit waarschijnlijk opmerken, waardoor de kans groot is dat zij de naam van uw horecazaak onthouden. Wellicht brengen ze hierdoor binnenkort ook wel een bezoekje aan uw terras of restaurant!  

Ons assortiment en het productieproces

Op Wijnwinst.nl vindt u een groot assortiment aan wijnglazen. Zo bieden wij niet alleen glazen van diverse merken, maar ook in verschillende vormen. Heeft u het juiste glas gevonden? Dan zijn er twee opties om het glas te decoreren met uw logo. Namelijk door het logo op uw wijnglazen te laten bedrukken of te laten graveren. 

Wijnglazen bedrukken

Wijnglazen bedrukken kan op twee verschillende manieren: via directe druk en transferdruk. Bij de directe druk methode wordt er door middel van een zeef keramische verf direct op het glas gedrukt. De glazen gaan hierna de oven in en worden op een temperatuur tussen de 560 en 620 graden Celcius ingebrand. 

Bij een transferdruk worden de glazen, zoals de naam al zegt, bedrukt met behulp van transfers. Het logo wordt eerst op grote witte vellen per kleur gedrukt. Na vier uur drogen worden de transfervellen losgeknipt. Door de vellen in water te laten weken komen de logo’s los van de vellen. Het bedrukken van de glazen gebeurt vervolgens handmatig. Tot slot worden de logo’s op een temperatuur tussen de 560 en 620 graden Celcius ingebrand. 

Graveren

Voor wijnglazen graveren maken we gebruik van lasers. Laseren is een moderne manier om wijnglazen te graveren, waarbij het glas via laser voorzien wordt van uw logo of bedrijfsnaam. Wijnglazen graveren door middel van laser wordt voornamelijk ingezet voor het decoreren van (tempered) gehard glas.

Interesse in wijnglazen graveren? Neem contact op!

Wilt u het veelvoorkomende probleem van een te vol wijnglas voorkomen? Of wilt u nog meer naamsbekendheid voor uw horecazaak? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Wijnglazen bedrukken

Wijnglas met tekst

Een bekend tafereel voor elke horecaondernemer: een gast bestelt een glas wijn. Maar hoe vol dit glas wijn wordt ingeschonken verschilt per keer en per

Lees verder »
Scroll naar boven