Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Welke wijn bij welk glas

Het perfecte wijnglas bij uw wijn

Deel dit bericht

Voor een horecazaak is het belangrijk dat de aangeboden wijnen prachtig worden gepresenteerd in een bijbehorend glas. Daarom is het belangrijk voor horecaondernemers om te weten welk type wijn goed past bij welk type glas. Daarnaast zijn er naast de esthetische aspecten nog andere kanttekeningen om rekening mee te houden, wanneer het komt tot het kiezen van het juiste wijnglas. Lees snel verder en laat u verrassen door de mogelijkheden die een glaskeuze met zich brengt.

Kies het glas bij de wijn

De kans is groot dat u de keuze voor de wijnen van uw zaak al heeft gemaakt. Ook is het mogelijk dat u al glazen heeft aangeschaft. Maar zelfs dan is het raadzaam om eens op zoek te gaan naar wijnglazen waarmee u de uitstraling van uw zaak positief beïnvloedt. Wij beschikken over een groot aanbod van wijnglazen. Voor elke soort wijn hebben wij een glas. Benieuwd naar de wijnglazen waaruit u kunt kiezen? Bekijk dan online ons assortiment.
Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag aan de juiste glazen voor uw wijnen. 

Zet meer wijn om met glazen

Zoals we al lieten weten, heeft een wijnglas dus meer te bieden dan alleen maar een esthetisch aspect. Met behulp van een wijnglas kunt u namelijk ook zoveel mogelijk omzet behalen uit een wijnfles. Zoals u ongetwijfeld weet, schenken uw horecamedewerkers misschien niet altijd de juiste hoeveelheid wijn in een glas. Hierdoor behaalt u niet altijd het maximaal mogelijke uit uw wijnflessen. Door middel van wijnglazen graveren kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd de juiste hoeveelheid inschenken voor uw gasten. 

Bedruk de wijnglazen

Bent u enthousiast geworden over het bedrukken van uw wijnglazen? Denk dan eens na over wat u op uw glazen zou willen laten drukken. Dit kan bijvoorbeeld het logo zijn van uw zaak, maar ook een slogan. Op deze manier kunt u van uw glazen een extra uniek en gedetailleerd interieurstuk maken. Een prachtig glas met een perfect afgewerkte bedrukking. Dit maken wij mogelijk door middel van verschillende soorten productieprocessen. Zo kunnen wij uw wijnglazen graveren maar ook bedrukken. Lees meer over het productieproces, hier leggen wij het verschil tussen beide processen uitgebreid voor u uit.

Welk glas bij welke wijn

Overtuigd van het laten bedrukken van uw wijnglazen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag een handje bij het kiezen van de perfecte glazen voor uw wijnen. Onze specialisten kunnen u ook adviseren over de mogelijkheden van bedrukking. Zo bent u verzekerd van de beste wijnglazen voor al uw wijnen. 

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Wijnglazen bedrukken

Wijnglas met tekst

Een bekend tafereel voor elke horecaondernemer: een gast bestelt een glas wijn. Maar hoe vol dit glas wijn wordt ingeschonken verschilt per keer en per

Lees verder »
Scroll naar boven