Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Wie zijn wij?

Een team met passie voor ambacht!

Wijnwinst is onderdeel van de Logoforma Groep. Al sinds 1989 zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein. We mogen onszelf dus met recht specialist in ons vak noemen. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor ambacht weten we voor onze klanten unieke designs af te leveren. Dit doen we met veel aandacht voor detail vanuit onze eigen fabriek in Hengelo. Net als Wijnwinst zijn ook Barista-Hotelware en Beers&Brands onderdeel van de Logoforma Groep.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Wijnwinst.nl? Neem dan contact met ons op. We nemen dan spoedig contact met u op.

Barista Hotelware

Bij Barista-Hotelware bieden we een speciaal assortiment van Glas & Porselein met Logo, voor Coffee Professionals. Uw koffie- en theelabel vertaald naar Glas & Porselein met eigen Logo.

Beers&Brands

Bij Beer&Brands bieden we een groot assortiment Bierglazen voor de Nederlandse markt, in samenwerking met Rastal voor wie wij de distributeur in Nederland zijn.

Rastal

Bij Rastal.nl verkopen we Craft Beer glazen. Deze glazen van Rastal zijn gemaakt vanuit passie voor innovatie, met een flinke dosis authenticiteit en natuurlijk met liefde voor ambachtelijke bieren.

Scroll naar boven