Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Wijnglas met tekst

Wijnglazen bedrukken

Deel dit bericht

Een bekend tafereel voor elke horecaondernemer: een gast bestelt een glas wijn. Maar hoe vol dit glas wijn wordt ingeschonken verschilt per keer en per werknemer. Zo komt het vaak voor dat het glas te vol wordt ingeschonken, verschilt per keer en per werknemer. Zo komt het vaak voor dat het glas te vol wordt ingeschonken, wat uiteindelijk het effect kan hebben op de omzet. Om te zorgen dat dit niet meer gebeurt, heeft Wijnwinst voor u de juiste oplossing, namelijk wijnglazen graveren! Door het graveren of bedrukken van uw bedrijfsnaam of logo op de kelk van het glas, fungeert deze als maatstreep. Op deze manier schenkt u altijd de juiste hoeveelheid wijn in het glas én bespaart u veel op uw rendement. Ga verspilling van wijn tegen met een wijnglas met tekst van Wijnwinst!

Waarom een wijnglas met tekst?

Het hebben van wijnglazen met tekst is de ideale manier om ervoor te zorgen dat u de juiste hoeveelheid wijn inschenkt. De tekst fungeert als maatstreep en zal leiden tot een stijging in uw wijninkoop rendement, met wel 20-30%. Daarnaast heeft het bedrukken van wijnglazen niet alleen efficiëntie als voordeel, maar zorgt het ook voor originele reclame. Uw bedrijfsnaam is namelijk elke keer dat er een slok genomen wordt onder de aandacht bij de gasten. U slaat dus twee vliegen in één klap met wijnglazen van Wijnwinst: smaakvolle wijnglazen met tekst én een hoger rendement. Wijnwinst levert niets anders dan originele en trendy glazen, aan te passen op uw tekst en stijl. En daarbij hoeft u niet in te zetten over de prijs, want doordat wij onze eigen productiefaciliteit hebben en de glazen zelf bedrukken, houden wij de glazen scherp geprijsd.

Ons assortiment en het productieproces

Wij bieden op onze website een groot assortiment aan wijnglazen aan. U kunt bijvoorbeeld tussen glazen kiezen voor verschillende wijnsoorten, omdat elke wijnsoort zijn eigen speciale glas heeft. Zo heeft u zelf de keuze welk soort glas past bij uw logo en bij uw onderneming. Het uitgebreide assortiment biedt ruimte om voor iedere smaak en portemonnee het juiste glas te vinden. Check ons assortiment om uw glas te vinden.

Door 25 jaar aan ervaring op het gebied van wijnglazen bedrukken zijn wij echte specialisten op de professionele markt. Wij zijn onderdeel van Logoforma, een industrieel zeefdrukkerij, en weten hierdoor alles als het gaat om wijnglazen met tekst bedrukken. Zo kunnen wij horecaondernemers het beste van dienst zijn! Wij hebben als doel om unieke ontwerpen af te leveren om zo de omzet van klanten te verhogen, en dit doen we met veel passie.

Interesse in wijnglazen graveren? Neem contact op!

Neem een kijkje in ons assortiment en vraag een offerte aan. U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte per mail. Wij helpen u graag verder als u nog vragen heeft of als u meer wilt weten over het graveren van wijnglazen. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Wijnglazen graveren

Logo op wijnglas

Het te vol schenken van een wijnglas is een veelvoorkomend probleem binnen horecazaken. Wanneer u een wijnglas laat graveren met het logo van uw horecazaak

Lees verder »
Scroll naar boven