Wijnglazen bedrukken voor een hogere omzet

Wilt u een professionele en uniforme uitstraling creëren in uw café, restaurant of hotel? Het bedrukken van uw wijnglazen met uw logo is een van de manieren om dit te realiseren. Met de glazen van Wijnwinst profiteert u bovendien van extra voordeel. Het opgedrukte logo dient namelijk tegelijkertijd als maatstreep, waardoor u jaarlijks aanzienlijk meer rendement uit uw wijninkoop haalt.

Wijnglazen laten bedrukken? Dit zijn de voordelen

Het unieke concept van Wijnwinst is gebaseerd op een veelvoorkomend probleem in de horeca, waarbij wijnglazen regelmatig te vol worden geschonken. Voor uw gasten natuurlijk geen probleem, maar voor u als ondernemer wel degelijk. Hoewel het op het eerste gezicht gaat om kleine details, betekenen al deze teveel geschonken milliliters aan het einde van het jaar een flinke kostenpost.

Soms is ook het omgekeerde het geval. Glazen worden minder vol geschonken dan de bedoeling is, waaraan uw gasten een vervelend gevoel overhouden. Ook dit probleem is eenvoudig oplosbaar door uw wijnglazen te laten bedrukken. Uw personeel schenkt de wijn simpelweg tot aan het logo, waardoor elk glas gegarandeerd dezelfde inhoud heeft.

Hoe werkt het bedrukken van glazen via Wijnwinst?

Uw wijnglazen laten bedrukken is via Wijnwinst een fluitje van een cent. Op onze website vindt u een breed aanbod glazen van gerenommeerde merken zoals Royal Boch, Chef & Sommelier, Schott Zwiesel en Luigi Bormioli. Kies uit wijnglazen in uiteenlopende maatvoeringen en bestel het aantal glazen dat u nodig heeft. Selecteer vervolgens ook een logokleur en het aantal kleuren van de bedrukking (1 tot 4 drukkleuren beschikbaar).

Hierna kunt u de schenkmaat invullen die u voor uw glazen wilt hanteren. 125 cc is de standaard, maar u kunt het getal naar eigen inzicht aanpassen. Bij een lagere hoeveelheid verschuift het logo naar beneden op het glas, terwijl wij het logo bij meer cc juist hoger positioneren. De standaard schenkmaat van 125 cc verzekert u bij elke fles van 6 geschonken glazen wijn.

U bent nu aanbeland bij de laatste stap: het uploaden van uw bedrijfslogo. Onze website ondersteunt meerdere bestandsformaten, waardoor u een diversiteit van mogelijkheden heeft bij het kiezen van uw grafische bestand. Klik op ‘Toevoegen aan winkelwagen’ en u kunt de bestelling direct afrekenen. Het bedrukken van wijnglazen was nog nooit zo eenvoudig!

De concrete winst van wijnglazen bedrukken

Wilt u weten wat een bestelling bij Wijnwinst u in de praktijk oplevert? Over het algemeen geldt dat schenken tot aan het logo u een rendement van 20% tot 30% op uw wijninkoop garandeert. De omzetverhoging waarin wijnglazen met uw logo resulteren, is hierbij niet inbegrepen. Gasten die geen te vol geschonken glazen meer krijgen, zijn namelijk eerder geneigd nog een glas te bestellen.

U kunt de precieze besparing op uw wijninkoop gemakkelijk uitrekenen via het rekenvoorbeeld op onze website. Vul het aantal glazen in dat u per week verkoopt en het aantal wijnflessen dat hiervoor nodig is. Voer daarnaast de gemiddelde inkoopprijs per fles in en het aantal glazen dat u uit één fles wilt halen. U krijgt nu direct uw jaarlijkse besparing te zien als u uw wijnglazen laat bedrukken door Wijnwinst.

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij onze wijnglazen bedrukken of mist u specifiek glaswerk op onze website? Wij kunnen op aanvraag elk type wijnglas bedrukken. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via info@wijnwinst.nl of bel naar 074 – 29 15 781.