Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Wijnglazen bedrukken met logo

Wijnglazen bedrukken

Deel dit bericht

Wilt u graag minder wijn verspillen en tegelijkertijd originele reclame voor uw bedrijf creëeren? Bedruk dan uw wijnglazen met uw eigen logo! Een veel voorkomend probleem in de horeca is het te vol schenken van wijnglazen waardoor er onnodig wijn verloren gaat. De oplossing hiervoor is wijnglazen bedrukken met een logo, zodat wijn verspilling verleden tijd wordt. Wilt u meer weten over wijnglazen bedrukken met uw logo? Lees dan verder!

Waarom wijnglazen bedrukken met logo?

Het bedrukken van wijnglazen met een logo is de perfecte manier om geld te besparen. Door het logo van uw restaurant, café of hotel op uw glazen te laten bedrukken zullen de glazen nooit meer te vol worden ingeschonken. Omdat het logo dient als maatstreep krijgen alle glazen dezelfde schenkmaat waardoor er minder wijn verloren gaat. Op deze manier kunt u dus geld besparen en stijgt uw omzet. Daarnaast is uw logo een originele toevoeging aan elk wijnglas. Elke slok zal door gasten geassocieerd worden met uw bedrijfsnaam, waardoor uw bedrijf extra aandacht zal krijgen. Graag vertellen we u meer over ons assortiment en het productieproces van wijnglazen bedrukken.

Ons assortiment

Voor het bedrukken van glazen kunt u kiezen uit een breed assortiment. Bij elke wijnsoort hoort een speciaal glas en bij ons krijgt u de kans om te kiezen voor het wijnglas dat het beste bij uw bedrijf en logo past. Er is keuze uit verschillende soorten glazen voor elke smaak en elk budget. Naast wijnglazen kunt u ook bierglazen, champagne glazen, flessen en karaffen met uw logo laten bedrukken, en dat allemaal voor zeer scherpe prijzen.

Het productieproces

Uw logo kan op de wijnglazen worden bedrukt, maar ook worden gegraveerd. Glazen bedrukken kan op twee verschillende manieren, namelijk door directe druk en transferdruk. Bij beide methodes wordt uw logo op een temperatuur van 560 – 620 graden Celsius ingebrand op het glas. Ook bestaan er verschillende technieken om wijnglazen te graveren. Op basis van uw logo, de positie ervan op het glas en de kleuren wordt de geschikte methode gekozen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan meer over ons productieproces!

Neem contact op!

Wijnglazen bedrukken? Dat doet u bij Wijnwinst.nl. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om efficiënt wijn te besparen en daarmee uw rendement te verhogen. Bekijk onze producten en vraag een offerte aan. Binnen 24 uur zult u de offerte van ons ontvangen. Voor vragen of opmerkingen over glazen bedrukken kunt u contact met ons opnemen.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Wijnglazen bedrukken

Wijnglas met tekst

Een bekend tafereel voor elke horecaondernemer: een gast bestelt een glas wijn. Maar hoe vol dit glas wijn wordt ingeschonken verschilt per keer en per

Lees verder »
Scroll naar boven