Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

  • Geen producten in aanvraag

Wijnglazen bedrukken

Bent u als horecaondernemer op zoek naar stijlvol bedrukte wijnglazen? Bij Wijnwinst.nl bent u aan het juiste adres. Niet alleen bent u bij ons verzekerd van een fraai bedrukt glas, ook voorkomt u dat de wijnglazen in uw etablissement te vol worden geschonken. Dat is vervelend, want hierdoor gaat namelijk uw Rendement, en dus ook uw Omzet en Winst omlaag.

Door gebruik te maken van de slimme oplossing van Wijnwinst, reikt u uw personeel een handige maatstaf aan om altijd de juiste inhoud te schenken. Dat is heel eenvoudig: uw logo wordt op de kelk van een wijnglas gedrukt, waarbij uw logo meteen als schenkmaat fungeert. Zo behaalt u 20% tot 30% meer rendement uit uw wijninkoop. Bedrukte Wijnglazen u dus veel meer op dan enkel Uniek en Trendy glaswerk.

De voordelen van Wijnwinst

  • U behaalt 20 tot 30% meer rendement uit uw wijninkoop
  • Uw gasten krijgen nooit te veel en nooit te weinig
  • Dit werkt omzetverhogend
  • Geen discussie meer over de schenkmaat
  • U krijgt Uniek en Trendy glaswerk
  • Uw goede naam of logo is continu onder de aandacht
  • Uiterst scherpe prijzen; wijnglazen graveren of wijnglazen bedrukken doen wij in onze eigen decoratiefabriek. U koopt dus aan de bron!

Profiteer van Wijnwinst.nl

Vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Deze ontvangt u binnen 24 uur.

Een selectie van onze hardlopers

Bedrukken, hoe werkt dat?

Er bestaan twee manieren om een bedrukking aan te brengen, te weten: transferdruk en direct druk. Welke manier het meest geschikt is, is afhankelijk van uw logo, de plek van het logo en het aantal kleuren dat wordt gekozen. Meestentijds gebeurt het bedrukken echter direct, door middel van zeefdruk.

Hierbij worden de keramische verven (eigenlijk gemalen glas met kleurpigmenten) rechtstreeks op het glas aangebracht, waarna de bedrukte glazen in industriële ovens worden ingebrand. Uw bedrijfsnaam of logo wordt in de oven op een temperatuur die varieert van 560 tot 600 graden Celsius ingebrand. Leuk weetje om indruk te maken tijdens de borrel: deze keramische inkt is eigenlijk gemalen glas met kleurstof.

Bierpul, mok of theeglas bedrukken?

Naast de wijnglazen, biedt Wijnwinst u ook de mogelijkheid om andere glazen te voorzien van uw persoonlijke tekst of logo. Mocht u binnen de beschikbare collectie het gewenste glaswerk niet kunnen vinden, dan kunt u altijd even contact opnemen. In principe levert en bedrukt Wijnwinst namelijk ieder type glas.

Maar welk type u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct dat u en uw horecaonderneming op jaarbasis veel geld zal besparen. Meten is immers weten, zoals u duidelijk terug kunt zien in dit rekenvoorbeeld. Daarin kunt u direct aan de hand van uw eigen gegevens zien  hoe veel u kunt besparen met de door Wijnwinst bedrukte glazen. Hieronder wordt dit alvast kort en bondig uitgelegd.

Een praktijkvoorbeeld

Pizzeria Santa Maria verkoopt normaliter zo’n 400 glazen wijn per week, waarvoor 84 flessen à  €4,33 van 750ml gebruikt worden. Dat komt neer op een forse 4,7 glazen per fles wijn. Vreemd is dat echter niet, want het personeel werkt hard en heeft nu eenmaal niet altijd rustig de tijd om op gevoel een ‘standaard’ glas uit te schenken. De jaarlijkse wijninkoop van Santa Maria ligt hierdoor op € 18.913,-.

Bij een rendement van 6 glazen per fles, dat u kunt behalen door wijnglazen te laten bedrukken bij Wijnwinst, loopt het weekverbruik terug naar 66 in plaats van 84 flessen. Dat is een besparing van 18 flessen  per week, ofwel 936  flessen per jaar. Door het concept van Wijnwinst toe te passen, bespaart Santa Maria op jaarbasis dus al zo’n 4.052 euro.

Zelf glas bedrukken

Bij het bedrukken van glas door Wijnwinst, bent u verzekerd van een hoge mate van zelfstandigheid. U kunt uw glaswerk kiezen uit een ruime collectie van merken, series en maten. Wanneer al uw glaswerk in de gewenste aantallen is ingevoerd, kunt u uw eigen logo uploaden. Vervolgens selecteert u de schenkmaat, waarbij 125 cc (à 6 glazen per fles) standaard is, en de gewenste kleur.

Het enige dat u nu nog hoeft te doen, is het invullen van uw contactgegevens. Wanneer dat is gebeurd, ontvangt u binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. Daarbij verstuurt Wijnwinst u ook een mailproef. Op die manier wordt zelf een bedrukking aanbrengen heel eenvoudig, én behoudt u zelf de volledige controle over het eindproduct.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Wijnwinst.nl? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan spoedig contact met u op.
Scroll naar top