Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Wijnglazen graveren horeca

Wijnglazen graveren

Deel dit bericht

Door wisselend personeel lukt het niet altijd om het kennisniveau van uw medewerkers op peil te houden. Daarom zijn de simpelste oplossingen vaak het meest effectief, een voorbeeld daarvan is het graveren van de wijnglazen voor uw horeca. Door uw logo als maatstreepje te gebruiken schenkt uw personeel voortaan altijd de juiste hoeveelheid wijn in uw wijnglazen. Daarnaast brengt u uw merknaam in beeld bij de klant. Gegraveerde wijnglazen geven niet alleen een chique uitstraling, maar werken ook conversieverhogend. Wij zetten alle voordelen van het graveren van uw logo op uw wijnglazen op een rijtje en tevens leggen wij uit hoe het graveren in zijn werk gaat.

Waarom wijnglazen graveren horeca?

Het unieke concept van Wijnwinst.nl lost een veelvoorkomend probleem in de horeca op, namelijk dat van te vol geschonken wijnglazen. Dit is voor uw gasten natuurlijk geen probleem, maar als dit stelselmatig gedaan wordt dan verliest u omzet. Het omgekeerde kan ook voorkomen, namelijk dat in uw wijnglazen te weinig geschonken wordt. Klagende gasten leveren slechte reclame op voor uw horecazaak. Wijnglazen graveren lost voor beide gevallen het probleem op. Het logo kan namelijk als maatstreepje dienen tot waar het glas vol geschonken moet worden. Zo maakt u genoeg omzet per fles wijn dat u inkoopt en heeft u ook geen klagende gasten. Althans, niet over de hoeveelheid wijn in het wijnglas.

Wist u dat een logo op uw wijnglas ook chique overkomt? Misschien kunt u zelfs de prijs per volgeschonken wijnglas er iets door verhogen, waardoor u de prijs van het graveren van de wijnglazen er zo weer uit heeft. Een chique restaurantbeleving is immers geld waard. Wij zetten de voordelen van het graveren van de wijnglazen voor uw horeca op een rijtje:

  • Logo als maatstreep: voorkom te vol of te leeg geschonken glazen;
  • Tevreden klanten: ze krijgen misschien niet te veel maar ook zeker niet te weinig;
  • Bij ons heeft u een grote keuze uit de verschillende typen wijnglazen;
  • De naam of het logo van uw zaak is altijd onder de aandacht van de klant;
  • Voordelige prijzen: wijnglazen graveren of bedrukken doen wij in eigen beheer. U neemt het product direct af van de bron, wat kosten scheelt.

Hoe gaat wijnglazen graveren in z’n werk?

Een wijnglas graveren kan op twee verschillende manieren, namelijk door te etsen en door te laseren. Wij zetten ze voor u beide op een rijtje en leggen de onderlinge verschillen uit.

Wijnglazen graveren door middel van etsen

Etsen is een achterhaalde methode om wijnglazen te graveren. De methode gaat als volgt in werking: door middel van waterstoffluoride en ammoniumfluoride wordt uw logo of bedrijfsnaam met een mal aangebracht op het glas. Vervolgens wordt het glas in zuur gelegd. In zuur reageert de aangebrachte ets met het glas. Wegens strenge overheidsregels met betrekking tot waterstoffluoride en ammoniumfluoride wordt dit proces zelden nog gebruikt.

Wijnglazen graveren door middel van laseren 

Laseren is een moderne methode die onder andere gebruikt wordt om wijnglazen te graveren. Bij het laseren wordt het glas via laser voorzien van uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Wijnglazen graveren door middel van laser wordt voornamelijk ingezet bij het decoreren van (tempered) gehard glas. 

Ons assortiment wijnglazen

Wij hebben een breed assortiment aan wijnglazen. Voor elk type wijn hebben wij een wijnglas die gegraveerd kan worden. Bekijk dan nu ook het assortiment en bestel! Bij eventuele vragen zijn wij eenvoudig bereikbaar per mail op info@wijnwinst.nl of telefonisch op 074 29 15 781.

Interesse in wijnglazen graveren? Neem contact op!

Bent u overtuigd of wilt u meer weten over het proces, de voordelen of de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de site. Als u al een schitterend wijnglas heeft gezien om te laten bedrukken of graveren, selecteer dan uw optie en vraag een offerte aan voor het door u gewenste aantal.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Wijnglazen bedrukken

Wijnglas met tekst

Een bekend tafereel voor elke horecaondernemer: een gast bestelt een glas wijn. Maar hoe vol dit glas wijn wordt ingeschonken verschilt per keer en per

Lees verder »
Scroll naar boven