Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Wijnglazen graveren bij Wijnwinst

Waarom Wijnglazen graveren?

Als vooruitstrevende horeca ondernemer is een uitgebreide collectie gepersonaliseerde wijnglazen onmisbaar. Naast standaard blanco glazen, bieden wij u de optie om uw glaswerk van een persoonlijke touch te voorzien, dit door middel van wijnglazen graveren. Door de expertise van Wijnwinst in te schakelen, kunt u eenvoudig uw mooie wijnglazen voorzien van uw eigen bedrijfsnaam, tekst en/of logo, en flink wat kosten besparen. Het proces van wijnglazen graveren is simpel en probleemloos. Wijnwinst biedt de mogelijkheid om de naam van uw bedrijf of logo te graveren op de kelk van een wijnglas, waarbij de afbeelding of tekst dient als schenkmaat. 

Dankzij het graveren van een wijnglas met uw logo of tekst, kan uw personeel nauwkeurig de juiste hoeveelheid wijn schenken. Onderzoek heeft aangetoond dat het rendement van uw wijninkoop dat moment 20% tot 30% stijgt, omdat u meer standaardglazen (à 125 cc, 6 glazen) per fles kunt schenken. Lees hieronder verder voor meer informatie.

De voordelen van Wijnwinst

Profiteer van Wijnwinst.nl

Vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Deze ontvangt u binnen 24 uur.

Een selectie van onze hardlopers

Wat leveren gegraveerde wijnglazen mij op? 

Het bovenstaande rendementsverschil kan het beste worden toegelicht aan de hand van een simpel rekenvoorbeeld. Stelt u zich voor, u verkoopt normaal gesproken 300 wijnglazen op weekbasis. Hiervoor verbruikt u 66 flessen (à 75 cl) van €4,50 per stuk. Per jaar komt dat neer op zo’n 3.466 flessen wijn, met andere woorden, een totale wijninkoop van € 15.600,-. Echter, uit deze cijfers blijkt dat uw personeel uit één fles wijn gemiddeld 4,54 glazen schenkt.

Met uw logo of tekst als schenkmaat gaat dit rendement omhoog naar 6 glazen per fles. Het weekverbruik loopt hierdoor terug van 66 naar 50 flessen wijn, goed voor een besparing van 16 flessen. Per jaar is dat 832 flessen, die u voor €4,50 inkoopt. Een kind kan de was doen: mooie wijnglazen graveren bij ons bespaart u in dit geval een kleine € 3.800,- per jaar. Wat een glas graveren u wel niet kan besparen. Hierdoor verhoogt u uw rendement en omzet. Kies daarom Wijnwinst.nl!

Vul onderstaand rekenvoorbeeld in, dan krijgt u direct een duidelijk overzicht van uw besparing!

Rekenvoorbeeld

Zelf wijnglazen graveren

Onze experts nemen het meest specialistische werk voor het graveren van glazen voor u uit handen. Dit betekent dat u kunt genieten van zelfstandigheid bij het doorgeven van uw wensen, terwijl onze experts de technische uitvoering van het glas regelen. Daarnaast heeft u de keuze uit een ruim assortiment merken, series en maten.

Nadat u uw gewenste glastype/ontwerp heeft gekozen op onze website, is het tijd om uw persoonlijke tekst en/of logo te uploaden. U kunt eenvoudig uw schenkmaat (standaard is 125 cc) en gewenste kleur kiezen. Na het invullen van uw contactgegevens ontvangt u binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte, samen met een gratis digitale drukproef. 

Ander glas graveren

Naast wijnglazen graveren, biedt Wijnwinst ook de mogelijkheid om andere typen glazen te voorzien van uw bedrijfsnaam of logo, bijvoorbeeld champagneglazen bedrukken en champagneglazen graveren. Het grote assortiment en aanbod staat garant voor keuzevrijheid, al kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u dat ene glas niet kunt vinden. Daarnaast leveren en bedrukken wij ieder type wijnglas. 

Wist u dat u ook bij Beers&Brands terecht kan voor bierglazen bedrukken? Net als Wijnwinst maakt Beers&Brands ook onderdeel uit van de Logoforma Groep, met ruim 35 jaar ervaring! Glazen bedrukken is daarom ook één van onze specialiteiten. Bekijk snel ons assortiment en neem de eerste stap op weg naar een flinke rendementsverhoging en mooie glazen voor uw onderneming. Wilt u precies zien hoeveel geld u per week kunt besparen? Vul dan het rekenvoorbeeld in, en bekijk hoeveel deze handige oplossing u minimaal kan schelen. Hoe graveren wij wijnglazen? Bij Wijnwinst zijn er twee manieren voor wijnglazen graveren: door te etsen en laseren. 

Wijnglazen graveren door middel van etsen

Etsen is een oude methode van wijnglazen graveren. Het proces bevat het gebruik van chemicaliën, zoals: waterstof of ammoniumfluoride. Door middel van een machine (mal) wordt uw logo of bedrijfsnaam op het glas aangebracht. Vervolgens wordt het glas in zuur ondergedompeld, waarbij de aangebrachte ets een reactie met het glas veroorzaakt. Wegens strenge overheidseisen met betrekking tot veiligheid van chemicaliën wordt etsen nog zelden gebruikt.

Wijnglazen graveren door middel van laseren

De tweede methode is een modernere manier van wijnglazen graveren. Hier wordt het glas via laser voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Wijnglazen graveren door middel van laseren wordt voornamelijk ingezet bij het decoreren van gehard glas. Tegenwoordig wordt glas voornamelijk gegraveerd met behulp van moderne lasertechnologie. Het grote voordeel hiervan is dat de tekst en logo’s op een uiterst nauwkeurige manier op het glas kunnen worden aangebracht. Bovendien is laser graveren milieuvriendelijker dan etsen. Lees meer over het productieproces van gegraveerde wijnglazen!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Wijnwinst.nl? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan spoedig contact met u op.

Scroll naar boven