Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Wijnglazen laten bedrukken

Spoolder

Deel dit bericht

Een wijnglas is een uniek, stijlvol element in uw horecaonderneming. Maar wat nu als u de lekkerste wijn schenkt uit uw gepersonaliseerde wijnglazen? Bij Wijnwinst kunt u deze voordelig laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw logo, een tekst of een herkenbaar icoon.

Waarom wijnglazen laten bedrukken?

Een gravering of bedrukking is een originele toevoeging aan ieder glas. Niet alleen voor wijnglazen, maar ook voor bijvoorbeeld bier- of champagneglazen. Zo heeft u stijlvolle glazen die perfect passen bij uw bedrijf. En nog mooier: elke slok van die goede wijn wordt geassocieerd met uw onderneming.

Wilt u wijnglazen bedrukken met uw beeldmerk of logo? Dit geeft niet alleen een uniek detail aan uw bar, restaurant of café: u verspilt ook minder wijn. Een mooie bedrukking kan dienen als maatstreep. Daardoor krijgen klanten altijd de ideale hoeveelheid. U schenkt dus nooit meer te veel wijn en haalt al snel 20 tot 30% extra rendement uit uw wijninkoop.

Ons assortiment

Bij ons vindt u een breed assortiment aan glazen bedrukken. We hebben prachtige wijnglazen van bijvoorbeeld Riedel, Schott Zwiesel en Luigi Bormioli. Wilt u daarnaast champagneglazen, waterkaraffen of bierpullen laten bedrukken? Dat kan natuurlijk ook.

Het productieproces

Wijnwinst bedrukt of graveert uw wijnglazen in de eigen decoratiefabriek. Hierdoor is de service betaalbaar én van uitstekende kwaliteit. Wijnglazen bedrukken doen we op verschillende manieren: met directe druk of transferdruk. De directe druk wordt het meest gebruikt. Met deze methode bedrukken wij uw wijnglazen door middel van zeefdruk.

Mocht een andere methode, zoals transferdruk of graveren, beter geschikt zijn voor uw bedrijfsnaam of logo, dan hoort u dat direct van ons. Welke drukmethode we ook gebruiken, uw bedrukking wordt op 560 tot 600 graden Celsius in de glazen gebrand.

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het bedrukken van wijnglazen of de techniek die wij hiervoor gebruiken? Wij vertellen u graag meer. Neem hierover gerust contact met ons op. Liever direct een type wijnglas kiezen om te bedrukken? Neem dan een kijkje in ons wijnglazen assortiment en vraag direct een gerichte offerte aan.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Wijnglazen bedrukken

Wijnglas met tekst

Een bekend tafereel voor elke horecaondernemer: een gast bestelt een glas wijn. Maar hoe vol dit glas wijn wordt ingeschonken verschilt per keer en per

Lees verder »
Wijnglazen graveren

Logo op wijnglas

Het te vol schenken van een wijnglas is een veelvoorkomend probleem binnen horecazaken. Wanneer u een wijnglas laat graveren met het logo van uw horecazaak

Lees verder »
Scroll naar boven