Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Wijnglazen met eigen logo

Wijnglazen bedrukken

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Wat is er fijner dan de juiste wijnglazen? Juist, wijnglazen met eigen logo! Hierdoor krijgen uw wijnglazen niet alleen een unieke uitstraling, maar ook voorkomt u dat de wijnglazen in uw etablissement te vol worden geschonken. Met als gevolg een hoger rendement, meer omzet, en meer winst! Dat wilt u toch ook? 

Wijnglazen met eigen logo laten bedrukken 

Wijnwinst.nl is onderdeel van de Logofroma Groep en al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein, waaronder wijnglazen bedrukken! Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor ambacht weten we voor onze klanten unieke designs af te leveren. Het bedrukken van een wijnglas met uw eigen logo kan op esthetisch vlak een hoop toevoegen aan de uitstraling van een wijnglas. U zult zich namelijk onderscheiden van andere horecazaken, waardoor uw glazen er meteen uitspringen! 

Maar hoe behaal ik dan die extra winst? 

Normaal gesproken schenkt u zo’n 6 glazen wijn uit een fles. Echter kan het wel eens voorkomen dat de wijn rijkelijk vloeit, bijvoorbeeld tijdens een feestje, waardoor de glazen te vol geschonken worden. Dit is zonde, want in plaats van 6 glazen haalt u opeens nog maar 4 of 5 glazen uit de fles! Door uw logo op de wijnglazen te bedrukken geeft u uw personeel een maatstaf tot waar de wijn ingeschonken moet worden. Hierdoor wordt uw rendement verhoogd!

Een rekensommetje 

We lichten dit nog even toe met een rekensommetje. Stel u verkoopt gemiddeld 100 glazen wijn per week, waarvoor 25 flessen wijn van 0,75L gebruikt worden. Dit betekent een rendement van slechts 4 glazen wijn per fles. Wanneer de fles wijn gemiddeld €4,50 kost, is de jaarlijkse wijninkoop €5850 (25 flessen x 52 weken). 

Bij een rendement van 6 glazen per fles zou het weekverbruik 16,7 flessen zijn in plaats van 25. Over een jaar genomen is de wijninkoop dan €3907,80 (16,7 flessen x 52 weken). De besparing op de wijninkoop is dus zo’n €1942,- per jaar! 

De voordelen van wijnglazen met eigen logo op een rijtje 

Bent u nog niet overtuigd van het feit dat u uw wijnglazen moet laten bedrukken? We zetten de voordelen graag nog even op een rijtje: 

  • U behaalt 20 tot 30% meer rendement uit uw wijninkoop; 
  • Uw gasten krijgen nooit te veel en nooit te weinig; 
  • Geen discussie meer over de schenkmaat; 
  • U krijgt Uniek en Trendy glaswerk; 
  • Uw goede naam of logo is continu onder de aandacht; 
  • Keuze uit een ruim assortiment aan wijnglazen; 
  • Uiterst scherpe prijzen; het bedrukken van wijnglazen doen wij in onze eigen decoratiefabriek. U koopt dus aan de bron! 

Wilt u meer weten over het bedrukken van wijnglazen? 

Wilt u meer informatie over hoe het bedrukken van wijnglazen met eigen logo in z’n werking gaat? Of bent u benieuwd naar de kosten voor uw horecazaak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Meer interessante artikelen

Wijnglazen graveren

Logo op wijnglas

Het te vol schenken van een wijnglas is een veelvoorkomend probleem binnen horecazaken. Wanneer u een wijnglas laat graveren met het logo van uw horecazaak

Lees verder »
Scroll naar top