Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Wijnglazen met logo

Wijnglazen graveren

Deel dit bericht

Als horecaondernemer bent u vast bekend met het probleem wat zich voordoet bij het inschenken van wijn, want wanneer is er nou te veel en wanneer te weinig wijn ingeschonken? Vaak worden er te volle glazen geschonken wat ten koste gaat van de omzet. Wijnwinst heeft daarvoor een oplossing, namelijk wijnglazen graveren met uw logo. Wij drukken uw logo op de kelk van ieder glas waarbij uw logo als maatstreepje fungeert. Door de wijn in te schenken tot aan uw logo, zullen alle glazen dezelfde hoeveelheid wijn bevatten, waardoor u veel zal besparen op uw rendement. Met bedrukte wijnglazen van Wijnwinst kunt u rekenen op fraai bedrukte glazen die verspilling van wijn tegen zullen gaan!

Waarom wijnglazen met logo?

Uw logo op wijnglazen is het perfecte hulpmiddel om de juiste hoeveelheid wijn in te schenken. Door uw logo als schenkmaat te gebruiken, zal uw rendement uit uw wijninkoop stijgen met 20 tot 30%. Naast het voordeel in efficiëntie, heeft u ook originele reclame in handen. Door wijnglazen te gebruiken met uw logo zal uw bedrijfsnaam altijd onder de aandacht zijn bij de gasten, letterlijk met iedere slok die ze nemen! Met wijnglazen van Wijnwinst slaat u dus twee vliegen in één klap: stijlvolle wijnglazen met logo én een hoger rendement. Bij Wijnwinst kunt u unieke en trendy glazen verwachten, passend bij uw stijl en logo. Daarnaast zijn de prijzen van de glazen en het bedrukken ervan scherp geprijsd. Dit is mede mogelijk doordat we onze eigen decoratiefabriek hebben waar wij de glazen bedrukken. 

Ons assortiment wijnglazen

Op onze site kunt u een uitgebreid assortiment aan wijnglazen vinden. Zo kunt u kiezen tussen glazen voor verschillende wijnsoorten, want bij elke wijnsoort hoort een speciaal glas. Op deze manier kunt u zelf kiezen welk soort glas past bij zowel het logo van uw onderneming als bij uw onderneming zelf. De ruime keuze maakt het mogelijk om voor elke smaak en elk budget een passend glas te vinden. Neem gerust een kijkje in ons assortiment aan wijnglazen.

Wijnglazen bedrukken, hoe gaat dat in z’n werk?

Al 25 jaar zijn we dé specialisten op het gebied van het bedrukken van glaswerk voor de professionele markt. Als onderdeel van industrieel zeefdrukkerij Logoforma hebben wij de benodigde kennis in huis om horecaondernemers van dienst te zijn op het gebied van het bedrukken van wijnglazen. Met passie en ambacht stellen wij onszelf als doel om unieke designs af te leveren aan onze klanten welke omzetverhogend werken.

Wijnglazen bedrukken kan op twee manieren, namelijk door transferdruk of directe druk. Wij zullen op basis van uw logo en uw wensen bepalen welke manier van drukken het meest geschikt is. Bij het bedrukken van wijnglazen maken we gebruik van keramische verf waarna het glas vervolgens in de oven wordt geplaatst op een temperatuur tussen de 560 en 620 graden Celsius om het logo erin te branden. Nieuwsgierig geworden hoe wij precies te werk gaan? Lees meer over het productieproces

Interesse in wijnglazen graveren? Neem contact op!

Bekijk onze producten en vraag een offerte aan, u zal dan binnen 24 uur een offerte per mail ontvangen. Heeft u verder nog vragen of zou u nog wat meer willen weten over het bedrukken van wijnglazen? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag advies bij het maken van uw keuze!

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Wijnglazen bedrukken

Wijnglas met tekst

Een bekend tafereel voor elke horecaondernemer: een gast bestelt een glas wijn. Maar hoe vol dit glas wijn wordt ingeschonken verschilt per keer en per

Lees verder »
Scroll naar boven